Monday, September 27, 2010

Estic llegint: Yago

Yago
De Ralf König. 1998. Publicat per Víbora Comix i Ediciones La Cúpula. 200 pàgines.

Partint de la base històrica de que en temps de William Shakespeare a les representacions teatrals el papers de dona els representaven homes, l'autor ens presenta una troupe teatral de "locas", on fins i tot el propi Bill apunta maneres. L'autor va fent servir moltes referències a l'obra de l'escriptor anglès i crea una obra entretinguda, ben lligada i molt, molt divertida.

Aquest és una còmic de capçalera pels lectors gays, i des d'una lectura hetero haig de dir que m'ha agradat molt, encara que en algunes ocasions massa explícit. Tot i així, molt recomanable.

M'han encantat els nassots que pinta el Ralf. Moltes gràcies, Albert.

3 comments:

Unknown said...

Últimamente está haciendo unas adaptaciones de la Biblia bastante divertidas y para todos los públicos (o sea, gay o hetero, pero siempre para adultos). Eso sí, lo mejor que ha hecho es El condón asesino (bestia y explícito a más no poder, te aviso).

Tito said...

Jo es que després de dir-me que aquest es massa explícit, no sé si deixar-te més coses :)
N'hi ha un que hauries de llegir, per mi es la seva obra mestra, Superparadise.

Tito said...

Pues Merrick, a mi Prototipo no me acabó de convencer. Y ayer estube a punto de comprar Arquetipo, segundo que comentas... y después de ojearlo por primera vez pasé. Lo compraré porque los tengo todos, pero... no me atrae nada. :/